Očakáva sa iba mierna jarná výsadba vývoj na komoditnom trhu v uplynulom mesiaci - Tomčiak, Boris
Rast priemyselnej produkcie a investičný dopyt. Rekordný dopyt po strieborných minciach. Ponuka ropy na svetových trhoch. Sektor potravín a výnosnosť rastlín. Zmeny cien a aktuálne ceny. Komoditný index RICI.