Expo v Šanghaji: výkladná skriňa Číny - Pressburg, Adrian Peter
Informácie o svetovej výstave Expo 2010 v Šanghaji. Z histórie usporiadania svetových výstav. Hlavné motto Expa 2010: Lepšie mesto, lepší život.