Európska energetická politika v období hospodárskej krízy - konzekvencie pre konkurencieschopnosť slovenskej ekonomiky - Baláž, Peter
Vývoj svetovej ekonomiky v poslednej dekáde. Hospodárska politika Európskej únie a význam energetických zdrojov v jej rámci. Energetická stratégia Európskej únie a ekonomika Slovenskej republiky. Budovanie energetickej bezpečnosti.