Využime čaro, výhody a pôvab komunálnych dlhopisov - Krištofičová, Dagmar
Rozhovor s Rudolfom Autnerom, predsedom dozornej rady agentúry ECRAI, o problematike financovania komunálnych projektov prostredníctvom dlhopisov a jeho skúsenostiach v tejto oblasti.