Malá snímačka zbaví veľkých starostí - Fišer, Michal
Zaujímave riešenia pra komunálnu oblasť. Využitie čiarových kódov v separovanom zbere, evidencii majetku či inventarizácii. Obsluha mobilného zariadenia s integrovaným snímačom. Multiplikačný efekt mobilného snímača.