Current situation of research and development in Slovakia - Drábeková, Mária
Výskum a vývoj v európskych krajinách. Výskum a vývoj na Slovensku. Financovanie výskumu a vývoja na Slovensku. Výsledky výskumu a vývoja. Podpora spolupráce medzi súkromným a štátnym sektorom v oblasti výskumu a vývoja. Výskum a vývoj ako jedna z významných súčastí ekonomiky založenej na vedomostiach.