Vládna regulácia ako nástroj pre zabezpečenie implementácie spoločenskej zodpovednosti firiem v 21. storočí - Zorkóciová, Otília, 1954-
História spoločenskej zodpovednosti firiem (CSR) pred rokom 1900. Vývoj CSR od roku 1900 až po súčasnosť. Poukazovanie médií na spoločenské priestupky firiem. Sklamanie verejnosti z výsledkov medzinárodného summitu v Kodani. Rozhodnutie vyspelých krajín pre menšie zlo.