Aj spaľovne idú s duchom doby - Hudec, Marián
Nové, moderné spaľovne a efektívne využitie komunálneho odpadu. Energetické zhodnotenie komunálneho odpadu. Rozvojová koncepcia v odpadovom hospodárstve. Smernica EÚ o odpadoch. Emisné limity podľa európskych predpisov.