Teoretický exkurz do učiacej sa organizácie - Minárová, Martina
Pojem znalostný manažment. Model učiacej sa organizácie podľa Marquarta. Model riadenia znalostnej organizácie a princípy jej fungovania. 10 krokov na ceste k učiaces sa organizácie.