Czech foresight as positive analogy for Slovakia - Jemala, Marek
Predvídanie (foresight) v Českej republike. Prvý národný foresight v Česku. Zhrnutie foresight iniciatív v Čechách. Foresight v Slovenskej republike. Iné špecifické foresighty na Slovensku. Analytické celokrajinné porovnanie a zhrnutie odporúčaní pre slovenský foresight.