Účtovníctvo vz. audit (vzájomný vzťah a rozdiely) - Krišková, Petra, 1981-
Hlavné črty účtovníctva a auditu, bod, v ktorom sa obe profesie stretávajú. Uplatňovanie konceptu nezávislosti - významný rozdiel medzi oboma ekonomickými disciplínami. Ich vzájomné pôsobenie je nevyhnutné a neoddeliteľné.