Zdaňovanie študentov daňou z príjmov - Rabatinová, Marcela, 1977-
Štyri druhy zdaniteľních príjmov študenta. Študenti a platenie poistného z príjmov zo závislej činnosti. Študenti a zdaňovanie príjmov zo závislej činnosti. Ilustračné príklady.