Zostavenie konsolidovanej účtovnej závierky v Slovenskej republike - Parišová, Renáta, 1977-
Prezentácia a analýza ustanovenia týkajúceho sa povinnosti zostaviť konsolidovanú účtovnú závierku a rozsahu konsolidovanej účtovnej závierky. Ilustračné príklady.