Konkurencieschopnosť Slovenskej republiky a maloobchodného odvetvia v kontexte V4 vo svetle finančnej a hospodárskej krízy - Malík, Marek
Konkurencieschopnosť Slovenskej republiky a jej vývoj od roku 2003. Vývoj HDP a nezamestnanosti v SR v rokoch 2003-2008. Vývoj štátneho rozpočtu v SR v rokoch 2004-2008. Vývoj inflácie v SR v rokoch 2005-2009. Konkurencieschopnosť krajín V4 za rok 2008 podľa Svetového ekonomického fóra. Odvetvie maloobchodu a jeho vývoj. Preferovanie privátnych značiek spotrebiteľmi.