Zmeny v účtovných odhadoch v kontexte medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor - Kršeková, Marianna
Medzinárodný účtovný štandard pre verejný sektor - IPSAS 3. Zmeny v účtovných odhadoch, uplatňovanie zmien, účinky zmien.