Claim management - metóda riešenia konfliktov v medzinárodných zmluvách na dodávky investičných celkov - Pullmanová, Terézia, 1953-
Zmluvná úprava v medzinárodnom obchode s investičnými celkami. Charakteristika pojmu claim. Pojem claim management. Úlohy claim managementu. Procesy podporujúce ciele claim managementu.