Mezinárodní obchod v krátkodobé perspektivě - Sereghyová, Jana
Prognózy a okolnosti vplývajúce na vývoj medzinárodného obchodu. Obmedzenie priemyselnej produkcie a zmrazenie investičných aktivít vyspelých štátov. Perspektívy exportu členských štátov EÚ. Rozvojová stratégia a konkurencia.