Vplyv spoločnej obchodnej politiky EÚ a jednotnej meny euro na konkurencieschopnosť SR - Silná, Zuzana
Spoločná obchodná politika EÚ a konkurencieschopnosť Slovenskej republiky. Otvorenosť vnútorného trhu. Prístup na trhy tretích krajín. Vplyv eura na konkurencieschopnosť Slovenskej republiky. Hlavná správa EÚ o prvých 10 rokoch fungovania hospodárskej a menovej únie s názvom EMU@10.