Oceňovanie záväzkov a navrhované zmeny v platných Medzinárodných štandardoch pre finančné vykazovanie - Mokošová, Daša, 1979-
O návrhu na zmenu v oceňovaní záväzkov a zároveň možnosti vydania nového IFRS, ktorý by nahradil existujúce znenia v IAS 37 Rezervy, podmienené záväzky a podmienené aktíva. Prehľad IFRS s nadväznosťou na IAS 37.