Zánik spoločnosti bez likvidácie, novela zákona o účtovníctve - Ondrušová, Lucia, 1981-
Novelou zákona o účtovníctve týkajúcej sa zlúčenia, splynutia a rozdelenia spoločnosti boli upresnené požiadavky na zanikajúce a aj nástupnícke účtovné jednotky. Najvýznamnejšie zmeny.