Management principles used by globally acting companies - Turčan, Martin, 1982-
Ľudské potreby. Silný líder, silná predstava. Viac ako zisk. Ideológia a podniková kultúra. Riadenie zvnútra. Samo-aktualizácia pre každého zamestnanca. Špecifiká v mnohonárodnom prostredí.