Význam Corporate culture v období súčasnej finančno - hospodárskej krízy - Belejová, Martina
Výrok Tomáša Baťu z obdobia Veľkej hospodárskej krízy, ktorý výstižne reflektuje dnešnú situáciu, v ktorej sa nachádza svetová ekonomika. Firemná kultúra je odzrkadlením firemnej identity podniku, predstavuje jeho hodnoty, postoje a celú filozofiu. Pozitívna firemná kultúra prináša podniku úspech. Firemná kultúra nie je len internou záležitosťou, ale súvisí aj s externým prostredím. Dôvody, prečo firemná kultúra nestráca na dôležitosti v čase finančnej a hospodárskej krízy.