Nehmotné aktíva nadobudnuté v podnikovej kombinácii podľa IFRS - Parišová, Renáta, 1977-
Analýza požiadaviek IFRS týkajúcich sa samostatného vykazovania nehmotných aktív nadobudnutých v podnikovej kombinácii.