Hospodárska kríza ako rizikový faktor meniaci stratégie subjektov v zásobovacích reťazcoch - Devečka, Martin
Stratégie zásobovacieho reťazca a riadenie rizík. Porterov diamant. Kategórie rizík v zásobovacom reťazci. Vplyv hospodárskej krízy na stratégie spoločností. Príklady konkrétnych spoločností.