[Základy projektového manažmentu] - Čarnický, Štefan
Recenzia na publikáciu, ktorá sa člení na sedem nosných kapitol, z ktorých každá sa potom ďalej rozdeľuje na logicky usporiadané podkapitoly venované konkrétnej problematike. Jednotlivé kapitoly vhodne na seba nadväzujú.