Vplyv súčasnej globálnej krízy na priame zahraničné investície a vzťah medzi likviditou a firemným správaním vo fúziách a akvizíciách v regióne strednej a východnej Európy - Pappová, Alexandra
Vplyv súčasnej hospodárskej krízy na multinacionálne korporácie a ich investície. Analýza prílevu PZI do krajín strednej a východnej Európy v predchádzajúcom desaťročí. Vzťah medzi likviditou a firemným správaním vo fúziách a akvizíciách.