Energetická náročnosť a efektívnosť slovenskej ekonomiky v kontexte energetickej politiky SR - Ružeková, Viera, 1957-
Energetická náročnosť a efektívnosť slovenskej ekonomiky. Energetická politika EÚ - referenčný rámec pre národné energetické politiky členských krajín. Koncepcia energetickej politiky Slovenskej republiky. Vysoká energetická náročnosť slovenskej ekonomiky.