[Vplyvy ekonomickej integrácie Slovenska do Európskej únie na finančnú situáciu: financovanie a rozvoj malých a stredných podnikov] - Čarnický, Štefan
Recenzia na vedeckú monografiu, ktorá je zameraná na vysoko aktuálnu problematiku integračných procesov SR do EÚ a na ich vplyv na financovanie a rozvoj malých a stredných podnikov (MSP). v Monografia je rozdelená do troch logicky na seba nadväzujúcich kapitol.