Historický vývoj IAS 7 - Výkazy peňažných tokov - Sklenka, Miloš
Vývoj výkazníctva peňažných tokov v USA bol podnetný aj pre európske krajiny, v ktorých bol podrobne analyzovaný, čo neviedlo len k pasívnemu prevzatiu amerického poňatia, ale aj k zrodu vlastnej koncepcie.