Investičné smerovanie Číny v čase globálnej hospodárskej krízy - Veres, Klára
Vplyv hospodárskej krízy na postavenie Číny vo svetovom hospodárstve. Zahraničný obchod. Prílev priamych zahraničných investícií do Číny. Odliv priamych zahraničných investícií z krajiny. Dopady krízy na investície v sektore energetiky.