Finančná a hospodárska kríza a ceny komodity - Obadi, Saleh Mothana
Vplyv finančnej a hospodárskej krízy na ceny komodít. Posledný štvrťrok r. 2008 a prvý štvrťrok r. 2009 - rýchly pád cien komodít. Vývoj cien ropy a trh s ropou. Vplyv cien komodít na vývoj svetového obchodu.