Budování značky v době finanční krize - trendy - Lhotáková, Markéta
Tri piliere budovania značky: dlhodobé financovanie, konzistentná stratégia značky, odlíšenie značky. Nové trendy v riadení značky. Collaborative marketing. Community marketing. Značky a udržateľný rozvoj. Zásady efektívneho budovania značky v období finančnej krízy.