Změny v postavení eura v mezinárodním obchodě za finanční krize - Bolotov, Ilya
Faktory ovplyvňujúce postavenie mien v medzinárodnom obchode. Vývoj kurzu eura k americkému doláru a japonskému jenu. Zmeny podielu európskej meny v medzinárodnom obchode.