Metodologické problémy hodnocení efektů regionální politiky EU - Machek, Ondřej
Ciele regionálnej politiky EÚ v kontexte hospodárskej krízy. História hodnotenia efektov regionálnej politiky. Filozofické prístupy k hodnoteniu regionálnej politiky. Problém merateľnosti a vyčísliteľnosti. Problém časového horizontu. Problém kauzality. Problémy spojené s heterogenitou členských štátov. Problém adicionality. Námety na vylepšenie systému hodnotenia.