Odložená daň z príjmov pri podieloch na základnom imaní v dcérskej účtovnej jednotke s podstatným vplyvom - Šlosárová, Anna
Odložená daň z príjmov pri podieloch na základnom imaní v dcérskej účtovnej jednotke a v účtovnej jednotke s podstatným vplyvom z pohľadu individuálnej účtovnej závierky podnikateľskej účtovnej jednotky.