Cooperation between Universities and Practice in Slovak Republic - Šúbertová, Elena
Formy spolupráce medzi univerzitami a podnikmi. Rozdelenie spolupráce podľa dĺžky trvania - dlhodobá spolupráca, strednodobá spolupráca a krátko trvajúca spolupráca. Rozdelenie spolupráce podľa jej náplne. Spolupráca v čase spracovania vedomostí.