Možnosti vykazovania aktuárskych ziskov a strát podľa štandardu IAS 19 - Števková, Lucia
V marci 2010 Rada IASB publikovala projekt týkajúci sa zmien IAS 19, kde dospela k záveru, že v budúcnosti účtovné jednotky vykážu všetky aktuárske zisky, resp. straty okamžite v tom období, v ktorom vzniknú. Rada chce ukončiť fázu tvorby jednotného štandardu pre oblasť zamestnaneckých požitkov do konca roku 2011.