Paradoxy IFRS : Vykazovanie aktív zo zaplatenej dane v prípade zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia - Tumpach, Miloš, 1970-
Zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia a ich väzba na vykazovanie aktív. Metóda vyňatia príjmu, metóda zápočtu dane. Interakcia s IAS 12.