[Ceny a náklady v stavebníctve] - Čarnický, Štefan
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu, ktorá je rozčlenená do 5. kapitol s logickou nádväznosťou. Text je doplnený schémami, tabuľkami a praktickými príkladmi, ktoré prispievajú k ľahšej orientácii pri tvorbe cien stavebnej produkcie a cenovej stratégie stavebnej firmy.