Finančný prenájom v kontexte dane z pridanej hodnoty - Vašeková, Miroslava, 1978-
Finančný prenájom ako predmet dane z pridanej hodnoty. Smernica Rady 2006/112/ES z 28. novembra 2006 o spoločnom systéme dane z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov.