Poslanie interného audítora účtovnej jednotky v oblasti zásob - Vépyová, Mária
Úlohou interného audítora v oblasti zásob je pre účtovnú jednotku so širokým sortimentom a/alebo množstvom napomáhať vedeniu riadiť procesy spájané so zásobami tak, aby procesy boli plynulé, efektívne a schopné vyprodukovať nielen súčasné, ale aj budúce ekonomické úžitky. Interný audítor musí byť znalý v problematike tak po procesnej ako aj ekonomickej stránke.