Manažérske hry a ich úloha vo vzdelávaní budúcich manažérov - Birknerová, Zuzana
Manažérske hry je možné považovať za zvláštnu, obsahovo vymedzenú skupinou simulačných hier. Popis ich obsahových špecifík, základných prvkov a možností využitia. Priblíženie úlohy simulačných manažérských hier vo vzdelávaní budúcich manažérov. Krátky prieskum, ktorý sa realizoval na Fakulte manažmentu Prešovskej univerzity v Prešove. Zisťovali sa názory študentov na využitie simulačných manažérskych hier v edukačnom procese na vysokej škole.