Řízení karéry jako motivační faktor - Jindřich, Tomáš
Motivácia zamestnancov vo veľkom konzervatívne orientovanom podniku. Na základe poznania riadenia kariéry v podniku a radu štrukturovaných hlbkových rozhovorov bola vytvorená analýza motivačných faktorov zamestnancov ktoré nie sú viazané na finančné odmeňovanie. Na tomto základe sa ukázalo, že stabilná firemná kultúra, transparentné ríadenie kariér a veľkorysé spôsoby uznania dobrej práce sú tými motivačnými faktormi, ktoré vedu zamestnancov k vysokej lojalite k firme.