Kolik stojí elektrárna ?
Zriadenie domácej solárnej elektrárne nie je nič ťažké. Niekoľko rád pre tých, ktorí si ju chcú zriadiť. Kedy sa vyplatí, kedy sa vrátia peniaze a koľko zo zariadenia možno získať energie.