Konsolidácia v samospráve - Brániková, Mária
Povinnosť obce zostaviť konsolidovanú účtovnú závierku. Konsolidovaná účtovná závierka v troch súčastiach. Metódy a postupy konsolidácie. Konsolidácia - praktický príklad. Konsolidačný balík. Audit.