Mediácia v Slovenskej republike - Katona, Gabriel
Inštitút mediácie zavedený do právneho poriadku Slovenskej republiky. Zefektívnenie riešenia sporov a zmena kultúry riešenia sporov. Výhody komerčnej mediácie, zákon číslo 420/2004 Z.z. o mediácii. Právna úprava členských štátov Európskej únie.