Projekt pro optimalizaci dopravy - Veselá, Jiřina
Projekt Európskej únie s názvom Kassetts - iniciatíva pre vytvorenie európskej informačnej siete pre otimalizáciu vnútroštátnej aj medzinárodnej prepravy tovaru. Cieľ projektu - zvýšiť efektivitu a zlepšiť logistické služby. Optimalizácia prepravy predovšetkým v industrializovaných oblastiach. Myšlienky projektu prezentované na medzinárodnom 26. nemeckom logistickom kongrese. Cieľ prezentácie - informovať logistický a priemyselný svet o možnostiach logistického brokera a o výhodách tejto siete.