Kríza robí z ľudí zlodejov - Košťál, Daniel
K najzávažnejším problémom slovenského maloobchodu patria v posledných obdobiach rozmáhajúce sa krádeže. Podľa prieskumov dosiahol v roku 2009 počet krádeží v maoobchode najvyššie percento od roku 2001. Ako túto skutočnosť zvrátiť.