Vzniká špecifická kategória zákazníkov - Košťál, Daniel
Starnutie populácie je dominantný fenomén zasahujúci väčšinu vyspelých trhov. Evidentná je nižšia úmrtnosť vo vyššom veku a plnohodnotnejší život až do pokročilej staroby. Počet seniorov rastie rýchlym tempom a zároveň tak vzniká nová zákaznícka skupina.