Systém manažérstva kvality podľa noriem ISO Radu 9000 - Socha, Luboš
Problematika kvality sa dnes dotýka prakticky každej oblasti nášho života. Systém manažérstva kvality podľa noriem ISO radu 9000. Dôvody vzniku systémov manažérstva kvality a potrebu ich ujednotenia prostredníctvom Medzinárodnej organizácie pre štandardizáciu v normách ISO radu 9000. Postupná genezu týchto noriem a ich implementáciu do národných sústav.